Over ons

OVER

ONS

HOU JIJ VAN FIETSEN?

 

Hou je van fietsen en is jouw conditie niet meer wat ze ooit was, voelen je spieren minder soepel aan? Dan is fietsen één van de mogelijkheden om daaraan te werken. Dat kan bij onze wielerclub, de Hoekse Trappers. Met een dertigtal leden zijn we geen grote club maar samen vormen we toch wel een toffe en gezellige fietsgroep.

 

We fietsen wekelijks elke zondag van begin maart tot en met begin oktober. Onze zondagse ritten zijn ongeveer 70 km lang en het gemiddelde ligt tussen de 28 en 29 km/u. Vertrekken doen we op zondagmorgen om 8:30 aan ons lokaal Bostella te Essen-Hoek. Verder worden er ook enkele avond- en zaterdagritten gereden, organiseren we jaarlijks de javadorit, een veldtoertocht en een driedaagse (fiets)uitstap. Extra-sportief is er jaarlijks ook tijd voor een familiedag met BBQ en een ledenfeest.

 

Heb je zin gekregen om ook eens mee te fietsen met ons of om lid te worden van onze club, kom dan tijdens het fietsseizoen op zondag naar ons lokaal en spreek gerust een trapper aan en hopelijk tot binnenkort.

 

Het bestuur en de leden.

PARTNERS

We fietsen wekelijks elke zondag van begin maart tot en met begin oktober. Onze zondagse ritten zijn ongeveer 70 km lang en het gemiddelde ligt tussen de 28 en 29 km/u. Vertrekken doen we op zondagmorgen om 8:30 aan ons lokaal Bostella te Essen-Hoek.